Poduzetnici
StoryEditor

Konzultantsko-revizorska kuća Mazars Cinotti promovirala nove partnere

11. Kolovoz 2016.
Piše:
lider.media

Mazars Cinotti kao predstavnik Mazarsa u Republici Hrvatskoj je jedna od vodećih konzultantsko-revizorskih kuća u zemlji sa sjedištem u Zagrebu i zapošljava preko 40 stručnjaka koji se bave revizijom, poreznim i financijskim savjetovanjem, te računovodstvom. Kao daljni nastavak razvoja Mazars Cinotti promovira partnere u odjelu revizije i poreznog i financijskog savjetovanja.

Mirela Copot Marjanović već niz godina radi u Mazars Cinotti i kao partner je zadužena za odjel revizije. Ovlašteni je revizor, računovođa i ACCA. Ima više od 10 godina iskustva na poslovima revizija i due diligenca u radu s tuzemnim i internacionalnim klijentima. Copot Marjanović je specijalist za Međunarodne računovodstvene standarde financijskog izvještavanja (MSFI) i redovni predavač na Hrvatskom institutu za financije kao i autor nekoliko članaka i koautor knjiga Leasing u praksi i Kako platiti manje poreza?

Andrija Garofulić već niz godina radi u Mazars Cinotti i kao partner je zadužen za odjel poreznog i financijskog savjetovanja. Ovlašteni je revizor i računovođa Ujedinjenog Kraljevstva (ACCA). Specijalist je za M&A, procjene, financijska restrukturiranja i pronalaženje strateških partnera. Radio je na cijelom nizu projekata s tuzemnim i internacionalnim klijentima vezano uz procjene, financijska restrukturiranja, te porezne optimizacije. Garofulić je redovan predavač na Hrvatskom institutu za financije na temu financija i poreza kao i autor nekoliko članaka i koautor knjiga Mazars porezni savjetnik i Kako se pripremiti za nadzor porezne uprave?

Mazars je jedna od vodećih konzultantsko-revizorskih kuća na svijetu s preko 17.000 stručnjaka u 77 zemalja na svijetu. Mazars je poznat po vrijednostima kao što su neovisnost, integritet i tehnička izvrsnost.

17. travanj 2024 20:48