Aktualno Poduzetnici Poslovna scena

Tele2 dijeli 100.000 kuna malim poduzetnicima i obrtnicima za najbolji biznis

Lider
Autor Lider

Biznis promocija nagradni je natječaj Biznis akademije powered by Tele2 kojim se najbolji biznis nagrađuje sa 100.000,00 kn bruto vrijednosti medijske promocije, te Tele2 tarifom RASPALI s BEZBROJ GB na godinu dana.

Svi obrtnici i mali poduzetnici koji svoj biznis prijave na nagradni natječaj Biznis promocija imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade koje dodjeljuje Biznis akademija powered by Tele2.

>>>‘Ja sam mali poduzetnik!’: Predstavljena prva hrvatska slikovnica o poduzetništvu

U razdoblju od 2. do 22. srpnja 2018. svi obrtnici i mali poduzetnici koji prijave svoj biznis na natječaj na www.biznisakademija.hr i objasne zašto baš oni trebaju osvojiti nagradnu promociju dolaze u priliku osvojiti medijsku promociju u vrijednosti od 100.000,00 kn na platformama 24sata (video reportažu, PR članke, banner kampanju), te Tele2 tarifu RASPALI s BEZBROJ GB na godinu dana. Stručni žiri izabrat će najzanimljiviji biznis i o njemu napisati novinarsku priču, a dobitnik će biti objavljen na internetskoj stranici www.biznisakademija.hr 26. srpnja 2018.

>>>Manje zaposlenih u obrtu i slobodnim profesijama

Biznis akademija je platforma za edukaciju obrtnika i poduzetnika koja im omogućuje usvajanje znanja o raspolaganju financijama, online oglašavanju, brendiranju vlastitog proizvoda ili tvrtke koristeći snagu i moć digitalnih alata i društvenih mreža.

Osim edukacijske web platforme, kroz Biznis akademiju, projekt koji je pokrenuo Tele2 u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu te Obrtničkom komorom Zagreb, obrtnicima i malim poduzetnicimana raspolaganju su i offline radionice kroz koje usvajaju nova znanja i vještine. Ovo je ujedno i način da svom poslovanju daju dodatni vjetar u leđate stvore nove, stvarne i održive vrijednosti u poslovanju.

Komentari