Poslovna scena
StoryEditor

10 novih tehnologija koje će odrediti budućnost vašeg biznisa

13. Ožujak 2014.
Piše:
lider.media

Hrvatska ima kvalitetne, globalno konkurentne znanstvenike i institucije koji drže korak s trendovima u novim tehnologijama.

Osim izravnog sudjelovanja u razvoju novih tehnologija, korist od njih imat će i svaki poduzetnik ako najnovija dostignuća, koja će biti primjenjiva tek za koju godinu, već danas uvrsti u svoj poslovni plan.

U novom broju Lidera pobrojali smo stoga 10 ključnih trendova novih tehnologija koji će odrediti budućnost vašeg biznisa.

Tu je i priča o Ikeinom utjecaju na konkurenciju. Iako distributeri tvrde drugačije, a proizvođači su umjereno optimistični, globalni švedski div pomest će konkurenciju u Hrvatskoj, a bez posla bi u branši moglo ostati tri tisuće ljudi.

Osim toga, u novom broju donosimo i poduzetničku priču Maje Jelišić Cooper, pokretačice Klasik TV-a, specijaliziranog kanala za stare filmove i serije iz Hrvatske i regionalnih zemalja, a tu je i priča o ugovoru Zagrebačkog holdinga i tvrtke Regoč o opremanju dječjih igrališta prema kojemu je procijenjena vrijednost nabave šest milijuna kuna, a konačna vrijednost - 121,3 milijun!

U novom broju potražite i feljton o Jorgenu Knudstorpu, intervju s Igorom Čičkom te priču o tome kako se ni država ni većina tvrtki ne koriste ‘scenario planningom‘.

Novi broj Lidera možete pročitati na iPadu. Aplikaciju s pomoću koje ga možete kupiti skinite OVDJE

26. travanj 2024 13:19