Poslovna scena
StoryEditor

Agencije Abrakadabra integrirane komunikacije i Carat Zagreb nove članice HURA-e

28. Prosinac 2015.

Agencija za odnose s javnošću Abrakadabra integrirane komunikacije i agencija za medijsku strategiju i planiranje Carat Zagreb nove su članice HURA-e (Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje), prema odluci Skupštine HURA-e održanoj tijekom ovog mjeseca. Riječ je o renomiranim agencijama u području marketinških komunikacija s višegodišnjim prisustvom i ekspertizom kako na hrvatskom tako i na internacionalnim tržištima.

Manuela Šola, vlasnica i direktorica agencije Abrakadabra integrirane komunikacije ovim je povodom izjavila: „Trendovi u komunikacijskom biznisu mijenjaju se brže nego ikad, a danas je apsolutni prioritet prepoznati nadolazeće promjene, reagirati i prilagoditi poslovanje kako bi klijentu bila pružena najkvalitetnija, integrirana usluga. Granice između odnosa s javnošću, marketinga i digitala sve su tanje. Samim time, potrebno je da što veći broj agencija za tržišne komunikacije budu dio udruge kao što je HURA, upravo zbog poticanja dijaloga o trendovima, aktualnostima i prilikama. Vjerujemo kako je HURA udruga u kojoj ćemo aktivno sudjelovati i doprinijeti svojim radom i znanjem, a nadamo se da će i ostale PR agencije prepoznati HURA-u kao svoju udrugu u nadolazećem periodu".

Sanja Buterin, direktorica agencije Carat Zagreb, istaknula je: "Izuzetno mi je drago što je od sada i Carat dio HURA-a. Želja nam postati aktivni partner ovog udruženja jer smo mišljenja da treba kontinuirano raditi na unaprjeđenju i razmjeni znanja i informacija, kao i na razvoju samog tržišta marketinškog komuniciranja – to je „always on“ zadatak i obveza svih nas. Kao dio internacionalne mreže agencija, sigurni smo da imamo što za reći i podijeliti s kolegama, te se ujedno veselimo novim znanjima koje ćemo upijati od iskusnih kolega i ostalih agencija".

16. travanj 2024 22:11