17. prosinac 2015.

Agrokor otvorio Super Konzum Radnička - trgovinu za potpuno novi doživljaj kupnje

Ovo je kruna Agrokorovog preuzimanja Mercatora, rekao je Darko Knez na otvorenju novog Super Konzuma Radnička, inače bivšeg Mercator centra.

Nova trgovina, u čiju je obnovu uloženo 30 milijuna kuna, zapošljava 166 osoba, a kako je Knez rekao to su najbolji ljudi  iz oba centra - Konzuma i Mercatora.

- Ovo nije samo trgovina nego i potpuno novi doživljaj kupnje prilagođen potrebama modernog kupca i njegovom užurbanom i zahtjevnom životu, kaže Knez.

U ovoj trgovini u Super Konzumu Radnička kupac ulazi u Juice bar, slijedi Gastroteka u kojoj se po zahtjevu kupca pripremaju brojna i raznolika jela, a uz vrhunsku mesnicu, ribarnicu i ostale odjele uobičajene za Konzum, posebno se izdvaja odjel za najmlađe Dream factory u kojem su zastupljene sve najmodernije i najbolje igračke. Uz to u klopu centra otvoren je britanski modni brend F&F, franšiza koju Agrokor predstavlja hrvatskoj javnosti. Prvi F&F otvoren je nedavno u Zadru, a do kraja 2016. planira se u Hrvatskoj otvoriti 7 do 8 takvih dućana s muškom, ženskom i dječjom konfekcijom.

Napominjemo kako je Agrokor uzeo franšizu za zemlje bivše Jugoslavije i planira se širiti na susjedna tržišta.