Poslovna scena
StoryEditor

Ana Jelušić zaštitno lice SPAR Natur*pur - a

06. Rujan 2013.
Piše:
lider.media

Spar Hrvatska predstavio je Anu Jelušić kao zaštitno lice svoju liniju proizvoda SPAR Natur*pur.

Novost u asortimanu su svježi proizvodi kao što su pekarski i mliječni, te smrznuti i mesni artikli. Prilikom predstavljanja proizvoda istaknuto je da svi podliježu najjačim kontrolama, ne sadrže GMO i pesticide, te pojačivače okua i konzervanse. Nose tri certifikata – BIO zeleni list sa zvjezdicama, bio oznaku austrijskog kontrolnog centra i oznaku gen frei.

- Osigurali smo potrošačima najveći asortiman na jednom mjestu. O sve većoj popularnosti bio proizvoda pokazuju sam brojke. U prvih osam mjeseci ove godine zabilježili smo porast prodaje od 40 posto u odnosu na prošlu godinu. Odavno smo prepoznali važnost bio proizvoda i konstantno ulažemo u stroge kontrole kvalitete – rekao je Anton Helmut Fenzi, predsjednik Uprave Spar Hrvatska.

Istaknuo je da pokušavaju što više koristiti hrvatske proizvođače i da na svim deklaracijama piše tko je proizveo određeni proizvod. OD 4. rujna svi kupci mogu naredna dva tjedna kupovati Natur*pur proizvode po promotivnim cijenama, danas i sutra na Trgu mogu na njihovom štandom promotivno probati proizvode.

Za zaštitno lice izabrana je Ana Jelušić, bivša skijašica, koja je i sama svjesna važnosti prehrane u svakodnevnom životu.

- Jako sam sretna što me Spar izabrao za novu kampanju jer i sama polažem puno pažnje prilikom odabira namirnica. Kada sam bila mala moja baka mi je radila kruh i ovi proizvodi su najbliže tome – istaknula je Ana Jelušić

23. travanj 2024 22:06