Poslovna scena
StoryEditor

Angsar Bornemann novi regionalni direktor Nestle Adriatica

29. Siječanj 2013.
Piše:
lider.media

Gospodin Ansgar Bornemann, bivši glavni menadžer za Srbiju te izvršni poslovni direktor u sektoru sladoleda u regiji, od siječnja 2013. preuzeo je poziciju regionalnog direktora tvrtke Nestle Adriatic.

Njegovo sjedište bit će u Beogradu sa uredima u Beogradu i Zagrebu.

Bornemann zamijenio je gospodina Marca Travagliu koji se vratio u Italiju te preuzeo poziciju glavnog menadžera poslovanja u Nestlé Purina PetCare za južnu Europu. Istovremeno, g. Miljenko Vaić, bivši regionalni direktor prodaje, imenovan je na poziciju direktora sjevernog dijela regije i glavnog menadžera poslovanja za tržišta Slovenije, Hrvatske te Bosne i Hercegovine. 

-Jedan od glavnih pokretača kompanije tijekom prethodnog razdoblja bila je naša predanost kontinuiranom rastu jadranske regije što će biti naš glavni cilj i u budućnosti. Čvrsto vjerujemo u potencijal regije gdje ćemo nastaviti razvijati i širiti svoje poslovanje- rekao je gospodin Ansgar Bornemann, novoimenovani direktor tvrtke Nestlé Adriatic. Tijekom proteklih godinu dana, Bornemann djelovao je kao glavni menadžer Nestléa za Srbiju i Crnu Goru. Tvrtci Nestlé pridružio se u ožujku 2003. preuzevši poziciju direktora marketinga Nestléovih sladoleda u Njemačkoj. Četiri godine potom, preuzeo je poziciju izvršnog direktora u sektoru sladoleda gdje je ostao do dolaska u Srbiju. Prije Nestlea, gospodin Bornemann stekao je bogato iskustvo i stručnost radeći u međunarodnim prehrambenim tvrtkama diljem svijeta.

06. svibanj 2024 08:07