Poslovna scena
StoryEditor

Ante Vlahović dobitnik regionalne nagrade za razvoj elitnog turizma

16. Svibanj 2013.
Piše:
lider.media

Predsjednik Uprave Adris grupe Ante Vlahović dobitnik je regionalne nagrade Brand Leader za poseban doprinos u razvoju elitnog turizma na području jugoistočne Europe, dok je turistička kompanija Maistra, koja posluje u sastavu Adris grupe, proglašena liderom elitnog turizma u regiji.

Nagrade su uručene na 11. Regionalnoj konferenciji o turističkom tržištu jugoistočne Europe, koja se održala u Beogradu.

Posebna nagrada Brand Leader dodijeljena je Anti Vlahoviću za doprinos u razvoju, unapređenju i kvaliteti ukupne turističke ponude, poticanju konkurentnosti, očuvanju i promociji autentičnih vrijednosti. Kako stoji u obrazloženju odluke stručnog kolegija Regionalne konferencije, Vlahović je s posebnom pažnjom razvio visoko vrijedan turistički proizvod grupacije Maistra, kao autentičan brend usklađen s vodećim svjetskim trendovima elitnog turizma, te je investicijama u turizam najviše pridonio da se Rovinj visoko pozicionira na regionalnoj i globalnoj turističkoj karti, kao jedna od najpoželjnijih destinacija.

23. travanj 2024 19:01