Poslovna scena
StoryEditor

AutoZubaku dodijeljen prestižni certifikat za najtiražniji auto magazin u Hrvatskoj

06. Veljača 2014.
Piše:
lider.media

ABC Hrvatska izdala certifikat AutoZubaku, za magazin koji potvrđuje prosječnu nakladu od 31,289 distribuiranih primjeraka. Prestižni certifikat izdan je za razdoblje od 1. listopada 2012. do 30. rujna 2013., a vrijedi do 30. studenog 2014. Standardni certifikat izdaje se za izdanja koja su prošla reviziju, a većim dijelom se distribuiraju besplatno.

Auto zona jedini je certificirani auto magazin za neplaćena izdanja, a izlazi 10 puta godišnje. Distribuira se putem pošte na adrese kupaca automobila robnih marki VW, Audi, Seat i Škoda, te u salonima AutoZubaka. 

Članica Uprave za marketing AutoZubaka Žaklina Trbović, prilikom preuzimanja certifikata je izjavila: ‘Komunikacija s klijentima postaje sve važnija kako se tržište mijenja i razvija. Ona gradi dugoročne pozitivne veze i odnose sa sadašnjim i potencijalnim klijentim, te se na taj način postiže konzistentno pozicioniranje u njihovoj svijesti. Magazinom Auto zona ostvaren je kvalitetan kanal komunikacije s klijentima omogućivši im pritom dobivanje vrijednih informacija i pomažući im u donošenju odluka o kupnji i održavanju njihovog automobile.‘ ABC Hrvatska je tripartitna organizacija, čiji je cilj da na osnovu certificiranih podataka ponudi istinite i relevantne podatke o nakladama, distribuciji i oglasnom potencijalu tiskanih izdanja.

19. travanj 2024 22:55