Poslovna scena
StoryEditor

Best Buy Award za rent a car usluge

18. Listopad 2012.
Piše:
lider.media

U Business Best Buy Award istraživanju iz rujna 2012., hrvatski poslovni korisnici najveći broj glasova za najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o rent a car uslugama dali su Oryxu.

Ispitanicima – isključivo poslovnim osobama, postavljeno je sljedeće putanje: Navedite naziv davatelja rent a cara usluge koji po vašem osobnom iskustvu i mišljenju i/ili iskustvu i mišljenju vama bliskih kolega. U Hrvatskoj nudi najbolji omjere cijene i kvalitete za poslovne korisnike i tvrtke‘.

Pitanje je bilo otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori, već su oni slobodno mogli sami navoditi nazive za davatelje usluga koji prema njihovom iskustvu, ili iskustvu njihovih kolega, nudi najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ i rent a car uslugama za poslovne korisnike i tvrtke. U istraživanja je sudjelovalo 1.228 ispitanika iz poslovnog sektora. Oni su prema vlastitom iskustvu ili iskustvu i mišljenju svojih kolega najviše glasova dodijelili Oryx Rent a caru.

BBA je projekt švicarske kuće ICERTAS kojeg s Hrvatskom zastupa i provodi tvrtka Axios u partnerskoj suradnji sa svjetskom konzultantskom i revizorskom kućom PWC (PricewaterhouseCoopers). Osnovna misija BBA istraživanja je dobivanje uvida u iskustvo i percepciju korisnika o proizvodima i uslugama za koje se smatra da daju najbolji omjer kvalitete i cijene (tzv. Best buy) od strane samih korisnika. Cilj projekta i certifikata BBA je olakšati kupcima potragu za onim najboljim i cijenom najpovoljnijim na hrvatskom tržištu roba i usluga.

28. travanj 2024 08:45