Poslovna scena
StoryEditor

Boris Batelić novi član Uprave HT-a

29. Travanj 2015.
Piše:
lider.media

Nadzorni odbor Hrvatskog Telekoma je na današnjoj sjednici imenovao Borisa Batelića članom Uprave i glavnim direktorom za korisničko iskustvo, na razdoblje od tri godine, a s početkom od 1. svibnja 2015.

Nadzorni odbor Hrvatskog Telekoma je na današnjoj sjednici imenovao Borisa Batelića članom Uprave i glavnim direktorom za korisničko iskustvo, na razdoblje od tri godine, a s početkom od 1. svibnja 2015.

Boris Batelić je cjelokupno radno iskustvo, od 1999. godine, ostvario u HT-u. Radio je na poslovima razvoja usluga i prodaje ključnim poslovnim korisnicima, vodio poslove regije Zapad, obnašao funkciju operativnog direktora Sektora za razvoj sustava mreže i usluga te direktora Sektora za tehničke usluge korisnicima, a preuzeo je i odgovornosti vezane uz strateški projekt IP migracije.

Prije imenovanja članom Uprave, godinu dana je obavljao i aktivnosti iz djelokruga upravljanja korisničkim iskustvom.

Boris Batelić je diplomirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, a EMBA diplomu stekao je na poslovnoj školi Cotrugli Business School.

Davor Tomašković, predsjednik Uprave i glavni direktor HT-a, izjavio je: „S velikim zadovoljstvom pozdravljam imenovanje Borisa u Upravu, posebice jer se radi o menadžeru koji se razvijao u kompaniji i stjecao iskustva na ključnim projektima i menadžerskim pozicijama vezanim uz tehnološki razvoj i korisničko iskustvo.“

U okviru interne transformacije kompanije prošle je godine formirana pozicija člana Uprave za korisničko iskustvo (CCO), kako bi fokus na korisnika bio podignut na najvišu razinu.

Kako je već objavljeno, 1. svibnja iz Uprave odlazi Irena Jolić Šimović, pa je Nadzorni odbor obavljanje poslova u Upravi vezanih uz ljudske resurse, do imenovanja novoga člana Uprave, dodijelio predsjedniku Uprave. 

Upravu čine Davor Tomašković, predsjednik, Dr. Kai-Ulrich Deissner, zadužen za financije, Thorsten Albers, član Uprave zadužen za tehničke i informacijske funkcije, Nataša Rapaić, zadužena za segment privatnih korisnika, Jens Hartmann zadužen za poslovne korisnike i Boris Batelić zadužen za korisničko iskustvo.

24. travanj 2024 16:52