Poslovna scena
StoryEditor

Cammeo grupa: Za razliku od drugih, nećemo podizati cijene taksi prijevoza

28. Listopad 2014.
Piše:
lider.media

Nakon što je udruženje Radio Taxi Zagreb danas potvrdilo poskupljenje cijena taksi usluga za 20 posto, a istu su mogućnost najavili i neki drugi taksi prijevoznici, iz Cammeo grupe su poručili kako u ovom trenutku ne razmatraju mogućnost poskupljenja svojih usluga te će sve sadašnje cijene ostati na snazi do daljnjeg.

"I Cammeo grupa se, kao i sve druge tvrtke, suočava s brojnim izazovima opstanka na tržištu i održanja stabilnosti. Svjesni kako su troškovi života svakim danom sve viši, a standard niži, Cammeo grupa je nedavno lansirala i aplikaciju kojom će korisnici pametnih telefona koji rade na Android i iOS platformama moći besplatno naručiti taksi prijevoz i tako uštedjeti na trošku telefonskog poziva", navode iz ove tvrtke.

Navedena aplikacija, ističu, ubrzava i pojednostavljuje proces naručivanja i koordinacije između pozivnog centra, vozača i korisnika usluge te pruža brojne prednosti kao što su funkcionalnosti  geolociranja za jednostavnije pronalaženje adrese, praćenje dolaska vozila na adresu u stvarnom vremenu, virtualni taksimetar za izračunavanje cijene vožnje, rezervacije  te  brojne druge pogodnosti po kojima je Cammeo grupa jedinstvena na tržištu.

Navedena aplikacija je samo dio poslovne politike Cammeo grupe koja želi maksimalno prilagoditi cijenu svojih usluga potrebama svojih korisnika, navode u ovoj tvrtki.

18. travanj 2024 23:08