Poslovna scena
StoryEditor

cargo-partner otvorio ured u Bahrainu

28. Veljača 2012.
Piše:
lider.media

Međunarodna logistička kompanija cargo-partner otvorila je svoj novi ured u Bahrainu šireći logističku mrežu na Arapski poluotok.

Kako stoji u kompanijskoj obavijesti, Bahrain ima izrazit rast ekonomije među Arapskim zemljama kao i na cijelom Bliskom Istoku, a međunarodna zračna luka ima mjesečni obrtaj tereta od oko 23,200 tona s tim da su očekivanja da oaza tereta zračne luke u Bahrainu premaši milijun tona.

Posjeduje i luku Mina Salman koja je glavna, te ima 15 vezova od čega su 2 veza za kontejnere a s tim da je u travnju 2009. sagrađena nova luka zvana Khalifa Bin Salman Port koja će u skoroj budućnosti biti prostranjena na 110 hektara.Još jedan od razloga širenja na to tržište je logistička Zona Bahraina koja je prvi multimodalni logistički centar na Bliskom Istoku sagrađen da bude najveći transportni logistički centar, a prednost je to što se nalazi u blizini Bahraina i Saudijske Arabije.

Nakon nedavnog otvaranja ureda u Maleziji, cargo-partner uspostavio je ured u Bahrainu koji zapošljava 10 djelatnika. Raspoređeni su za obavljanje usluga pomorskog, zračnog i kamionskog prijevoza kao i usluge carinjenja iako postoje i prazni kapaciteti skladišnog prostora. Tvrtka ima u cijelom svijetu više od 100 ureda i 2400 djelanika u 29 zemalja svijeta, a godišnji promet u 2011. iznosio je 470 milijuna eura.

27. travanj 2024 13:12