Poslovna scena
StoryEditor

Cineplexx preuzima najveći regionalni multipleks u Beogradu

07. Studeni 2013.
Piše:
lider.media

Kino prikazivač Cineplexx, austrijska obiteljska tvrtka koja je zajedno sa svojim partnerima Continental filmom odnosno Continental grupom prije nekoliko godina krenula u širenje kino prikazivačke djelatnosti na područje zemalja regije, uskoro će preuzeti vođenje svog najvećeg multipleksa u ovom dijelu Europe koji će se nalaziti u najvećem trgovačkom centru u regiji UŠĆE u Beogradu.

U Cineplexxu tvrde kako su sa svojih sveukupno 36 multipleksa rasprostranjenih u sedam različitih država u Austriji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Italiji i Albaniji uz preko 60 tisuća sjedala u 277 dvorana, preko 1100 zaposlenika, s ukupnim prihodom od preko 115 milijuna Eura, te prosječnom godišnjom posjetom od 10,5 milijuna gledatelja najjači kino prikazivač jugoistočne Europe.

Trgovački centar UŠĆE najveći je šoping centar u Srbiji, ali i u kompletnoj regiji u kojem su prisutni najprestižniji svjetski brandovi. Idealno pozicioniran na mjestu spajanja starog i Novog Beograda, podjednako je blizu centru grada kao i novom poslovnom centru Beograda. Na šest katova i 50.000 kvadratnih metara komercijalnog prostora nalazi se 137 dućana, restorana, barova, igraonica, supermarket te Cineplexx multipleks kino!

Kino Cineplexx u trgovačkom centru UŠĆE sastojat će se od jedanaest najmodernije opremljenih kino dvorana ukupnog kapaciteta preko 3000 sjedala od čega će određeni broj biti posebna kožna VIP sjedala smještena u najboljem dijelu dvorana kako bi se gledateljima omogućio osjećaj kao da film na velikom platnu gledaju iz udobnosti svog omiljenog naslonjača. Sve dvorane će također imati i posebna ljubavna sjedala.

Za razliku od dosadašnjeg kino prikazivača koji je prikazivao filmove u dvoranama kina u trgovačkom centru UŠĆE, sve dvorane novog multipleksa Cineplexx biti će u potpunosti digitalizirane s najmodernijom 3D tehnologijom i surround zvukom.

05. svibanj 2024 09:49