Poslovna scena
StoryEditor

Denis Čivgin predsjednik Uprave Imex banke

16. Prosinac 2015.
Piše:
lider.media

Na jučer održanoj sjednici Savjeta Hrvatske narodne banke Denis Čivgin potvrđen je za novog predsjednika Uprave Imex banke, a temeljem prethodnog prijedloga Nadzornog odbora Imex banke o imenovanju na funkciju predsjednika Uprave.

Čivgin na ovu poziciju dolazi s mjesta regionalnog direktora za poslovnu mrežu Zagreb u Sberbank d.d., dok je značajno bankarsko iskustvo prethodno stekao na mjestu člana Uprave Vaba d.d. banke Varaždin te direktora Financijskog centra Zagreb.

Bankarsku karijeru je započeo u Zagrebačkoj banci u Sektoru poslovanja za velike sustave gdje je proveo pet godina, da bi potom svoja znanja usavršavao u realnom sektoru, radeći na pozicijama člana Uprave za financije i direktora financija.

Značajno iskustvo u poslovanju s građanstvom kao i rad na projektima restrukturiranja banaka, preuzimanja imovine i obveza manjih banaka te štedno-kreditnih zadruga kao i rad na strateškom pozicioniranju banaka u kojima je radio zasigurno su reference koje će i za Imex banku označiti novo poglavlje u razvoju, s naglaskom na daljnje jačanje aktivnosti poslovne mreže i unapređenje proizvoda i usluga Banke.

24. travanj 2024 18:40