Poslovna scena
StoryEditor

DHL ima novu uslugu Express Easy koja pomaže manjim tvrtkama u izvozu

11. Ožujak 2016.
Piše:
lider.media

DHL Express Hrvatska odnedavno u ponudi ima novu međunarodnu uslugu, Express Easy, s jednostavnim i unaprijed određenim cijenama.

Ona klijentima omogućuje niže cijene od standardne usluge DHL Express Worldwide. Usluga je dostupna klijentima koji svoju pošiljku donesu na bilo koju lokaciju DHL Expressa u Hrvatskoj te uslugu plate gotovinom, a odnosi se isključivo na pošiljke od jednog koleta težine od 0,5 do 15 kg. Ambalaža je uključena u cijenu uz definiranu maksimalnu težinu pošiljke.

– DHL Express uvijek je u potrazi za novim, inovativnim i prilagođenim rješenjima koja odgovaraju potrebama korisnika. Dolaskom u jedan od DHL-ovih ureda klijenti vrlo jednostavno i povoljno mogu poslati međunarodnu izvoznu dokumentarnu i nedokumentarnu pošiljku. Uvođenje usluge Express Easy na hrvatsko tržište donosi i veliku prednost malim i srednjim poduzećima (MSP) strukturom cijena i pomoći će im u međunarodnom razvoju. Logističke usluge i stručnost najvažnije su za mala i srednja poduzeća kako bi ona proširila poslovanje na međunarodnoj razini. Kao globalni lider u logistici, želimo pomoći MSP-ima da se povežu s potencijalnim kupcima bilo gdje u svijetu, a plasiranjem prilagođenih usluga kao što je Express Easy pokazati kako ne moraju biti veliki da bi se natjecali na globalnom tržištu. Ovaj novi proizvod pruža praktična, fleksibilna rješenja kako bi podupro rast naših klijenata, malih i srednjih poduzeća, koji su pokretačka snaga hrvatskoga gospodarskog rasta – rekla je Srebrenka Saks, direktorica DHL Expressa Hrvatska.

26. travanj 2024 04:53