Poslovna scena
StoryEditor

Dijana Hrastović preuzima upravljanje poslovima Maloprodaje

04. Siječanj 2016.
Piše:
lider.media

Daniela Roguljić Novak, članica Uprave Zagrebačke banke za Maloprodaju, od 1. siječnja 2016. nastavlja profesionalnu karijeru izvan Zagrebačke banke i Grupe UniCredit. Dijana Hrastović, članica Uprave dosada zadužena za Podršku bankarkom poslovanju, nakon odlaska Roguljić Novak preuzet će upravljanje poslovima Maloprodaje.

Podrška bankarskom poslovanju od 1. siječnja 2016. u nadležnosti je zamjenika predsjednika Uprave Romea Colline.

Daniela Roguljić Novak imala je značajnu ulogu u razvoju Zagrebačke banke kroz dugogodišnji rad u korporativnom bankarstvu i kao članica Uprave.

Dijana Hrastović profesionalnu je karijeru započela u Zagrebačkoj banci i ima bogato profesionalno i međunarodno iskustvo unutar Grupe UniCredit. Zaposlila se u Zagrebačkoj banci 1995. godine u odjelu Upravljanja rizicima. Karijeru gradi u odjelu Razvoja proizvoda gdje je 1997. imenovana direktoricom odjela. 1998. imenovana je na funkciju regionalne direktorice u Maloprodaji, a 2000. postaje zamjenica direktorice Maloprodaje. Slijedom strukturnih promjena u Maloprodaji, imenovana je direktoricom Regije Zagreb jug 2003. Dvije godine kasnije, 2005. postavljena je na funkciju direktorice Obiteljskog bankarstva u Maloprodaji, koju je obnašala iduće četiri godine. 2009. širi svoje profesionalno iskustvo na drugim tržištima i u međunarodnom okruženju. Slijedi prelazak u Bank Austriju – diviziju Srednje i istočne Europe, prvo na mjesto direktorice Marketinga i segmenata u Maloprodaji za regiju Srednje i istočne Europe, a nakon toga preuzima funkciju direktorice Upravljanja zemalja u razvoju, s glavnim fokusom na tržišta Češke i Slovačke i projekt spajanja dvije banke. Naposlijetku, 2013. postavljena je na funkciju direktorice Marketinga i segmenata u UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia u Češkoj.

20. travanj 2024 17:04