Poslovna scena
StoryEditor

Do sutra traju prijave za sufinanciranje troškova sudjelovanja na sajmu CeBIT Hannover 2015.

18. Veljača 2015.
Piše:
lider.media

Sutra je zadnji dan prijava na poziv HAMAG-BICRO-a za dodjelu bespovratnih potpora kojima se sufinancira trošak sudjelovanja na međunarodnom sajmu CeBIT Hannover 2015.

Cilj ovog Otvorenog javnog poziva je sufinanciranje prihvatljivih troškova koje mikro, mali i srednji gospodarski subjekti imaju prilikom sudjelovanja na međunarodnim sajmovima, odnosno učvršćivanje pozicije hrvatskih poduzetnika i obrtnika na inozemnom tržištu. HAMAG-BICRO će odabrati osam korisnika bespovratne potpore, a sredstva su namijenjena za troškove dnevnica, prijevoza, smještaja i promidžbenih materijala isključivo vezanih uz nastup na sajmu. Kao trošak prijevoza prihvaća se trošak avionske karte za ekonomsku klasu, trošak željeznice i trošak cestovnog prijevoza, dok se kao trošak smještaja prihvaća hotelski trošak do kategorije tri zvjezdice.

Navedene troškove HAMAG-BICRO pokriva za maksimalno dva djelatnika zaposlena u podnositelju prijave. Najviši iznos bespovratne potpore odobrene Korisniku prema ovom programu je 30.000 kn, odnosno najviše do 70 posto ukupno prihvatljivih troškova.

Više detalja o samom ‘Programu sufinanciranja troškova sudjelovanja na sajmovima CeBIT HANNOVER 2015 i INTEROP LAS VEGAS 2015‘ te detaljna uputstva za prijave možete pronaći OVDJE

08. svibanj 2024 02:16