Poslovna scena
StoryEditor

Dodijeljena SEEbtm Awards 2016 priznanja za najbolje u kongresnom turizmu regije

28. Studeni 2016.

Regionalni MICE portal, kongresniturizam.com, te specijalizirani magazin, SEE business travel & meetings (SEEbtm), specijalizirali su se, u svojoj 10 godina dugoj karijeri, na promociju tzv. MICE segmenta.

Osim što pokrivaju teme vezane uz MICE industriju, navedeni portal te magazin  potiču daljnju promociju SEE regije kao važne svjetske MICE destinacije.

U Beogradu je ovaj magazin, 18. studenog, okupio kongresnu industriju regije, pri čemu je predstavljena i nagrada, "SEEbtm Awards" - priznanja najboljim hotelima u kongresnom i poslovnom turizmu regije, za tekuću godinu.  Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel, hotel s najvećom kongresnom dvoranom u Hrvatskoj koji se ubrzo nakon otvorenja u 2015., pozicionirao kao jedan od vodećih kongresnih hotela u Hrvatskoj, dobio je nagradu za najbolji konferencijski hotel na obali, u regiji.

Ova su prestižna priznanja dodijeljena temeljem glasova kupaca odnosno korisnika usluga MICE industrije.

Hup - Zagreb d.d., grupacija koja okuplja vodeće zagrebačke hotele, The Westin Zagreb, Sheraton Zagreb, Panorama Zagreb, Hotel International, Hotel Jadran te sestrinsku kompaniju, Dubrovnik Riviera hotels, pod čijim okriljem posluje i Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel, dobila je nagradu za najbolju hotelsku grupaciju MICE industrije u regiji.

Ova su prestižna priznanja dodijeljena temeljem glasova kupaca odnosno korisnika usluga MICE industrije, za regiju jugoistočne Europe,  organizatora događaja/evenata, kao i čitatelja te stručnog žirija SEEbtm magazina.

20. travanj 2024 02:21