Poslovna scena
StoryEditor

Dodijeljene Zlatne kune najuspješnijim tvrtkama s područja Zagreba i Zagrebačke županije

14. Prosinac 2016.

Hrvatska gospodarska komora (HGK) - Komora Zagreb dodijelila je u srijedu plakete Zlatna kuna najuspješnijim poduzećima s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije za ostvarene poslovne rezultate u 2015. godini.

Plaketom Zlatna kuna u kategoriji velikih trgovačkih društava nagrađeni su Kraš i Feroimpex automobilska tehnika, dok su u kategoriji srednje velikih trgovačkih društava najboljima proglašeni SPAN d.o.o. i MM Mesna industrija d.o.o., izvijestili su iz Komore Zagreb. U kategoriji malih trgovačkih društava nagrađeni su Tiskara Reprinit d.o.o. i Ivanićplast d.o.o.

>>>Eldi Zlatna kuna u Brodsko-posavskoj županiji

Za 110 godina kontinuiranog uspješnog djelovanja, posebno priznanje Komore Zagreb je dobio HAK Hrvatski autoklub, koji okuplja više od 200.000 članova na području Hrvatske.

Predsjednik HGK Komore Zagreb Zlatan Fröhlich istaknuo je da su ovogodišnji dobitnici pokazali izuzetne poslovne rezultate u primjeni novih tehnologija i investicija, izvoznim postignućima, zapošljavanju i inovativnosti, što je tim važnije jer poslovanje u uvjetima ekonomske krize zahtjeva vrhunske menadžerske sposobnosti upravljanja poslovnim procesima i usmjeravanja razvoja gospodarskih subjekata.

19. travanj 2024 01:31