Poslovna scena
StoryEditor

Domagoj Davidović prešao u Jasno i glasno

06. Veljača 2014.
Piše:
lider.media

Dugogodišnji igrač na hrvatskoj digitalnoj marketinškoj sceni i operativni direktor Proximityja Zagreb, Domagoj Davidović s početkom veljače prešao je u digitalnu agenciju Jasno i glasno . U Jasno i glasno, koji predstavlja Hrvatsku u International content marketing forumu, Davidović će biti voditelj ključnih klijenata.

- Presretni smo što je Domagoj odabrao Jasno i glasno za sljedeći korak u svojoj karijeri. Poznajemo ga godinama, iznimno cijenimo njegov rad kao i golemo znanje o digitalnom ekosustavu i sigurni smo da će nas mnogočemu poučiti. Uz njegove neupitne profesionalne kvalitete, neobično nam je bilo važno i da se dobro uklopi u malu ali prilično sretnu i povezanu zajednicu zaposlenika Jasno i glasno, a kada je o Domagoju riječ, uopće ne sumnjamo da će kroz koji dan biti integralni dio tima i da će njegov dolazak doprinijeti još boljoj atmosferi i našim novim uspjesima  - rekla je Ana Penović, suosnivačica tvrtke Jasno i glasno.

Osim razvojem poslovanja u Hrvatskoj, Domagoj će se i aktivno baviti razvojem novih poslova na inozemnim tržištima, a o konkretnim planovima i postignućima više ćemo reći kroz koji mjesec kada zažive projekti na kojima sada radimo i o tome dakako Netokraciju prvu izvijestiti.

- Odluka za prelazak u Jasno i glasno tim bila je nenadana i spontana, ali i vrlo laka. S Jasno i glasno sam surađivao prije i svidjela mi se energija kao i pristup poslu. Dijelimo slične vrijednosti i to ne samo poslovne. Spoj naših zajedničkih iskustava i znanja vrlo je dobar i raduje me #svedigitlano što ćemo razvijati. Vesele me izazovi koji su postavljeni pred mene i nadam se da ću ih s Jasno i glasno timom uspješno realizirati - rekao je Davidović i naglasio: Ovo vidim kao priliku za daljnji rast, učenje i usavršavanje, a veseli me i otvorenost ekipe za zajedničku realizaciju nekih novih projekata i inicijativa koje do sad nisam mogao niti imao priliku realizirati.

27. travanj 2024 09:13