Poslovna scena
StoryEditor

Dražen Divjak na čelu Panturista

21. Svibanj 2015.
Piše:
lider.media

Tvrtka Panturist d.d., član međunarodne grupacije Arriva Deutsche Bahn, imenovala je novog predsjednika Uprave, Dražena Divjaka, stručnjaka u području prodaje i logistike na domaćem i inozemnom tržištu.

Divjak je prethodno obnašao funkciju generalnog direktora i člana Uprave Meggle Hrvatska gdje je uz upravljanje tvrtkom bio zadužen i za strateško planiranje i razvoj, ali je i aktivno bio uključen u sve poslovne funkcije tvrtke.

- Nova pozicija je uvijek novi izazov. Obzirom na trenutne procese konsolidacije putničkog transporta u regiji, iskustvo mi govori kako sam na pravom mjestu u pravo vrijeme. U Panturistu ćemo i dalje učinkovito provoditi regionalnu poslovnu strategiju grupacije Arriva Deutsche Bahn s posebnim naglaskom na kvalitetu usluge koja se bazira na sigurnosti, ali i zadovoljstvu naših putnika, zaposlenika i poslovnih partnera. Daljnji razvoj tvrtke i željeno pozicioniranje Panturista kao člana grupacije Arriva Deutsche Bahn, bazirat će se na unapređenju internih procesa, organskom rastu i akvizicijama u cilju zauzimanja pozicije vodećeg autobusnog prijevoznika u Hrvatskoj, Izjavio je Dražen Divjak te dodao: - Profesionalnost i znanje mojih suradnika nije upitno, te sam uvjeren, da ćemo zajedno ostvariti sve ciljeve koji su ispred nas.

Najveći dio profesionalne karijere Dražen Divjak je proveo u renomiranim tvrtkama poput Vindije, Dukata, NTL-a. Iza njega je višegodišnje iskustvo u prodaji na domaćem i inozemnom tržištu, iskustvo u rukovođenju, organiziranju, planiranju i kontroli poslovanja kao i priznanja struke za najbolje poslovne rezultate te brojna poslovna postignuća iz prethodnih tvrtki.

02. svibanj 2024 23:11