Poslovna scena
StoryEditor

Erste Card novi vlasnik franšize Dinersa za Sloveniju

01. Kolovoz 2013.
Piše:
lider.media

Novi vlasnik franšize Dinersa za Sloveniju Erste Card Ljubljana (Erste Card) službeno je nakon dobivanja licence Banke Slovenije započeo s djelatnostima uspostave prodajne mreže i privlačenja članova. Do kraja godine žele doći do broja od 50 tisuća korisnika novih Diners kartica.

Na čelu Erste Carda su generalni direktor Mladen Mirko Tepuš i direktor Alen Ptičar. Tvrtka će s obzirom na opseg poslovanja do kraja godine imati oko 60 zaposlenika.

Dosadašnjim korisnicima kartica Diner Club International će 20. kolovoza 2013. u suradnji s novim vlasnikom franšize Erste Card poslati ponude za nove Diners Club kartice i uporabu novih kartičnih usluga.

U razdoblju do 20. kolovoza 2013. i dalje će se intenzivno raditi na osiguranju svih potrebnih uvjeta za ponovnu uspostavu prodajne mreže s ciljem kako bi korisnici novih Diners Club kartica iste mogli koristiti što prije na što većem broju prodajnih mjesta. To se prije svega odnosi na postupak plaćanja dugovanja trgovcima koji je započeo i prije dobivanja licence, realizaciju svih potrebnih infrastrukturnih preduvjeta s bankama, procesnim centrima i vlasnicima POS terminala.

20. travanj 2024 17:46