Poslovna scena
StoryEditor

Erste najbolji poslodavac u bankarskom sektoru

26. Svibanj 2015.
Piše:
lider.media

Erste&Steiermärkische banka je po drugi puta provela certifikacijski proces po metodologiji Poslodavac Partner i ostvarila visokih 98% bodova što ju svrstava među najbolje ocjenjene organizacije u području upravljanja zaposlenicima.

Certifikat Poslodavac Partner je predsjedniku Uprave Christophu Schoefboecku i direktorici sektora ljudskih potencijala Maji Crnjak uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke Selectio koja dodjeljuje certifikat.

- Briga o zaposlenicima i ulaganje u zaposlenike i znanje, najbolje se vide kroz kvalitetu usluge koju pružamo klijentima te kroz angažiranost i lojalnost naših zaposlenika. Certifikat Poslodavac Partner je potvrda da idemo u pravom smjeru.  Sustavno ulaganje u razvoj znanja i vještina, stvaranje poticajnog okruženja za kreiranje i prijenos znanja nije jednostavan posao u današnjim vremenima. Teško je balansirati između pritiska na rezultat s jedne strane i razvojnih inicijativa za zaposlenike s druge strane. Ipak, ono po čemu se razlikujemo i po čemu se želimo razlikovati je naša korporativna kultura i briga za interne i vanjske klijente, a posao ljudskih potencijala je, zajedno s menadžmentom Banke, stvoriti i njegovati uvjete i okruženje da u budućnosti ostanemo takvi i postanemo još bolji, rekla je Maja Crnjak. 

Erste&Steiermärkische Bank karakterizira kontinuirani razvoj praksi koje doprinose kvalitetnijem upravljanju zaposlenicima, otvaranju novih mogućnosti razvoja karijere, poticanju inovativnosti i otvorene komunikacije te razvoju vještina i znanja zaposlenika. Posebno se ističe visoko ulaganje u razvoj zaposlenika koje je iznad prosjeka bankarskog sektora te raznovrsni razvojni programi koji omogućuju da tijekom godine svi zaposlenici prođu barem jedan trening.

 

25. travanj 2024 05:17