Poslovna scena
StoryEditor

Euroherc Odbojkaškom klubu Daruvar donirao 50.000 kuna

29. Svibanj 2012.
Piše:
lider.media

U prostorima Hrvatskog doma u Daruvaru, 29. svibnja, u sklopu Eurohercove akcije ‘20 darova za 20 godina‘ povodom obilježavanja 20 godina poslovanja uručena je sedma donacija od 20 planiranih, čija ukupna vrijednost iznosi milijun kuna.

Donaciju u iznosu od 50.000 kuna za poboljšanje uvjeta treniranja i natjecanja, Odbojkaškom klubu Daruvar, Borisu Budinjašu, predsjedniku Kluba, uručila je Vesna Diklić, direktorica prodaje, Euroherc osiguranje Podružnica Bjelovar. Odbojkaški klub ‘Daruvar‘ djeluje na principima amaterizma, crpeći svoju snagu, strpljenje i radost u radu s mladima, usmjeravajući ih prema zdravom životu, trajnim, moralnim i egzistencijalnim vrijednostima.

Na taj način, Klub ispunjava svoju društvenu funkciju. Ima 120 članova, od toga 89 registriranih igrača i igračica. Licencirani treneri odbojke rade s nekoliko i ženskih i muških dobnih kategorija od mini uzrasta, mlađih kadeta i kadeta preko juniorskog do seniorskog uzrasta. Ekipe sudjeluju na županijskim, regionalnim, međuregionalnim i državnim natjecanjima.

Cilj projekta je uključivanje što većeg broja mladih u sustav sportskih aktivnosti. Za mlađe dobne skupine, plan je kroz igru potaknuti djecu da razvijaju svoje motoričke sposobnosti, usvajaju odbojkaške elemente, razvijaju timski duh i međusobnu suradnju te formiraju čvrsta prijateljstva.

-  Vjerujemo kako će ova donacija uz poboljšanje uvjeta treniranja, uvelike utjecati na još bolje sportske rezultate kluba te nam dati dodatan vjetar u leđa u snažnijem pozicioniranju na ljestvici ukupnih rezultata Kluba, uz riječi zahvale izjavio je Budinjaš.

25. travanj 2024 01:49