Poslovna scena
StoryEditor

Europapress Holding postao Hanza Media i oglasio prodaju zgrade

04. Srpanj 2016.
Piše:
lider.media

Tvrtka Europapress Holding (EPH) promijenila je ime u Hanza Media, a osim objave promjene imena oglašena je i prodaja zgrade te medijske kompanije u zagrebačkoj Koranskoj ulici.

- Izdavačka kuća Europapress Holding d.o.o od 1. srpnja 2016. mijenja naziv u Hanza Media d.o.o. Svi ostali podaci kao što su upravljačka struktura, sjedište, OIB i matični broj društva ostaju nepromijenjeni, objavljeno je tijekom vikenda u Jutarnjem listu, glavnom izdanju bivšeg Europrapress Holdinga, sada Hanza Medije.

Osim promjene naziva medijske kompanije, na oglasnim stranicama Jutarnjeg lista istog je dana objavljena i ponuda za prodaju nekretnina u kojoj Heta asset Resolution Hrvatska (bivši Hypo leasing Kroatien) objavljuje prodaju poslovnog prostora u zagrebačkoj Koranskoj ulici 2, sjedištu medijske kompanije dosad poznate kao EPH.

U ponudi se ističe da se objekt sastoji od dvije podzemne etaže sa parkirnim garažnim mjestima, prizemlja s recepcijom te sedam katova s uredskim prostorima. Mediji pišu kako se navodi i da je na prodaji ukupno 10.376 četvornih metara poslovnog prostora i više od 3000 metara zemljišta kraj te zgrade sagrađene 2004. Cijena nije istaknuta.

28. travanj 2024 13:36