Poslovna scena
StoryEditor

EY četvrtu godinu zaredom najuspješnija tvrtka na području računovodstvenog i poreznog izvještavanja

20. Lipanj 2016.
Piše:
lider.media

– Konzultantsko-revizorska tvrtka EY četvrtu je godinu zaredom proglašena najuspješnijom europskom tvrtkom na području usluga računovodstvenog i poreznog izvještavanja. EY je ovo priznanje osvojio u sklopu dodjele nagrade „European Tax Awards“ koju tradicionalno dodjeljuje eminentni poslovni časopis International Tax Review.

„Zadovoljstvo nam je što smo četvrtu godinu zaredom proglašeni najuspješnijom europskom tvrtkom u ovom području. Naši timovi stručnjaka diljem Europe, pa tako i u Hrvatskoj, pomažu velikom broju domaćih i inozemnih kompanija pri pripremi financijskih, poreznih, statističkih i drugih izvješća, pripremi i pregledu PDV prijava i prijava poreza na dobit, obračunu plaća i drugim srodnim uslugama. Naš se tim i dalje širi, kao i raspon usluga koje pružamo, a ova je nagrada samo potvrda kontinuiranog ulaganju u naše stručnjake i kvalitetu naših poreznih usluga, što u konačnici rezultira poslovnim uspjesima naših klijenata.“ – izjavila je Maša Šarić, partner u Odjelu poreznog savjetovanja u EY-u Hrvatska.

European Tax Awards dodjeljuje International Tax Review, jedan od vodećih svjetskih časopisa posvećenih internacionalnoj strategiji poreza, a namijenjena je nagrađivanju vodećih društva u poreznom i pravnom savjetovanju te njihovih uspješnih aktivnosti u protekloj godini.

19. travanj 2024 02:28