Aktualno Poslovna scena Preporučeno

FOTO: Pogledajte kako izgledaju luksuzne vile Istria Nuova

Ovog vikenda službeno se otvora novi luksuzni turistički kompleks s pet zvjezdica Istria Nuova u Režancima, u Općini Svetvinčenat. Sastoji se od tri luksuzne vile i može primiti tridesetak gostiju. Nositelji projekta dvojica su poduzetnika, Stevan Jovanović iz Srbije i Valentin Sova iz Budimpešte, koji su u projekt uložili više od dva i pol milijuna eura.

– Na otvorenju očekujemo stotinjak uzvanika koji su i naši partneri i koji su sudjelovali u kreiranju cijele ideje. Ovaj kompleks jedinstven je po tome što ima vrlo široku mrežu usluga koju smo u Istri stvarali dvije i pol godine kako bi i ‘najrazmaženiji’ gosti mogli zadovoljiti svoje želje i potrebe: od vrhunskog cateringa, prijevoza helikopterom do profesionalnog vodstva na razne lokacije u Istri itd. Otvoreni smo dvanaest mjeseci u godini, s time da zimi spuštamo cijene i ugošćujemo skupine ljudi, nomade koji rade na ‘laptopu’ i žele živjeti nekoliko mjeseci na raznim lokacijama.

Ciljamo i na strane umirovljenike, povezali smo se sa švicarskim staračkim domovima i mirovinskim fondovima. Zimi imamo grijane bazene s kupolama, jacuzzije i slično. To je sasvim drukčiji pristup konceptu kuće za odmor i turizmu – ispričao je Jovanović koji se s partnerom praktički preselio u Istru i sve karte bacio na taj projekt kojem će ovo biti prva puna godina poslovanja.