Poslovna scena
StoryEditor

Franck preuzima slovenske brendove kave Santana i Loka

30. Lipanj 2015.
Piše:
lider.media

Danas je potpisan kupoprodajni ugovor između Ivero Tradea, povezanog društva Francka, i tvrtke Mercator EMBA o preuzimanju tržišnih marki mljevene kave – Santana i Loka čija proizvodnja ostaje u Sloveniji.

Proizvodnja Santane i Loke nastavlja se u proizvodnim pogonima Mercatora EMBA u Logatecu u Sloveniji, a Franck će nastaviti s ulaganjem u kvalitetu proizvoda i distribuciju te daljnju podršku snažnijem marketinškom pozicioniranju ovih brendova kroz promotivno komunikacijske platforme.    

U skladu sa zacrtanom razvojnom strategijom i bogatim iskustvom u proizvodnji kave i proizvoda na bazi kave, Franckov cilj je slovenskim potrošačima ponuditi veći izbor i konkurentniju ponudu uz nastavak razvoja i pozicioniranja Santane i Loke zajedno s postojećim Franckovim brendovima koji su u Sloveniji prepoznati po vrhunskoj kvaliteti.    

Dodavanjem prepoznatljivih slovenskih brendova kave i integracijom u svoju postojeću prodajnu infrastrukturu, Franck preuzima drugu poziciju u kategoriji mljevene kave na slovenskom tržištu čime se stvaraju preduvjeti za daljnji razvoj poslovanja i još efikasniji tržišni nastup u Sloveniji.      

Integracijom Santane i Loke u postojeći asortiman Francka, u skladu je sa strategijom jačanja poslovanja i unapređivanja pozicije kompanije na regionalnim tržištima, ističu u kompaniji.

14. travanj 2024 23:39