Poslovna scena
StoryEditor

GoOpti iz Hrvatske najviše prevozi prema Ljubljani, Veneciji i Trstu

27. Svibanj 2015.
Piše:
Miro Soldić

Tvrtka GoOpti Hrvatska je današnjom konferencijom za novinare obilježila prvu godinu poslovanja na našem tržištu. Riječ je o slovenskoj kompaniji koja se bavi prijevozom putnika između zračnih luka i gradova, a franšizu za Hrvatsku preuzeo je Panturist.

- Prva godina poslovanja nije bila laka, učili smo se raditi, bilo je poteškoća, ali danas mogu s ponosom reći da smo postali prepoznatljiv brend na hrvatskom tržištu. S GoOpti uslugom povezujemo Zagreb sa gradovima i aerodromima u regiji, a rezultati iza nas potiču nas na nova ulaganja i otvaranje novih ruta, prema novim destinacijama – poručio je Domagoj Rašić, prokurist Panturista, uz zahvalu slovenskim partnerima.

Direktor GoOptija za Sloveniju, Sašo Sušnik, istaknuo je kako su vrlo zadovoljni zagrebačkom franšizom što ih je ponukalo na širenje u Pulu, a u skoroj budućnosti i u druge gradove poput Osijeka, Rijeke, Zadra i Splita.

- U prvoj godini rada u Hrvatskoj prevezli smo preko 8000 putnika, a čak 97 posto njih je izjavilo kako su iznimno zadovoljni uslugom koju pružamo. Iz Hrvatske najviše prevozimo prema Ljubljani, Veneciji i Trstu – kazao je Sušnik.

Također je vrlo popularna linija od Zagreba prema Plitvicama, a GoOpti surađuje i sa brojnim zagrebačkim hotelima i hostelima.  Nude razne opcije transfera, uključujući OPTI niskotarifne transfere u zračne luke i gradove, VIP transfere za poslovne putnike, unaprijed određene FIX transfere i prilagođene transfere koji se organiziraju s obzirom na želje i potrebe putnika.

U Sloveniji imaju preko 5 milijuna eura prometa godišnje, a uz hrvatsko i slovensko, prisutni su i na tržištima Italije, Austrije, Njemačke i Mađarske.

01. svibanj 2024 23:57