Poslovna scena
StoryEditor

Gospodarstvo i mediji: Koliko se vole?

14. Studeni 2012.
Piše:
lider.media

AutoZubak Poslovni klub powered by Lider počinje danas, 15. studenog, u 10 sati u Gradskoj kavani na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Tema kluba je Gospodarstvo i mediji: Koliko se vole?

Glavni je cilj 3. AutoZubak Poslovnog kluba otvoriti raspravu o specifičnom odnosu medija i gospodarstva, a klub će dati odgovore na pitanja koja gospodarstvenici očekuju od medija i mediji od gospodarstva te kakva su očekivanja publike od medijskog izvještavanja o gospodarskim i financijskim tokovima.

S jedne strane postoji potreba da se mediji iskoriste u promotivne svrhe, a s druge strane očekuje se određena transparentnost i suradnja radi objektivnog izvještavanja. Glavni govornici su prof.dr.sc. Nikica Gabrić, vlasnik Oftalmološke klinike Svjetlost i osnivač Nacionalnog foruma, te Dejan Ljuština, izvršni direktor Odjela konzaltinga u revizorskoj kući PricewaterhouseCoopers. U sklopu Kluba održat će se i dva okrugla stola Gospodarstvo i mediji: Faktori sa zajedničkim nazivnikom te Zašto gospodarstvo skrivamo ispod tepiha?Među gostima su Tomislav Wruss (EPH Media), Pavo Zubak (AutoZubak), Krešimir Starčević (Croatia osiguranje), Boris Trupčević (Styria International), Viktor Vresnik (Forbes), Mladen Pejković (Vipnet), Juraj Hrvačić (Narodni radio), Miodrag Šajatović (Lider), Branko Roglić (Orbico), Eduard Klein Šumanovac (Unex), Robert Čoban (Color Press Grupa) i niz drugih. Voditelj programa je Aleksandar Stanković.

19. travanj 2024 20:02