Poslovna scena
StoryEditor

HAC traži direktora pravnih i općih poslova

12. Veljača 2013.
Piše:
lider.media

Hrvatske autoceste raspisale su natječaj za direktora sektora za pravne i opće poslove. Uvjeti za tu funkciju su visoka stručna sprema, položen pravosudni ispit i četiri godine radnog iskustva na pravnim poslovima.

Znanja i vještine koje se traže od kandidata su poznavanje zakona i podzakonskih akata i provedbenih propisa iz područja cestogradnje, a naročito propisa iz područja pripreme građenja, održavanja i upravljanja javnim cestama te izvlaštenja nekretnina.

Također, nužno je poznavanje poslova iz područja izvlaštenja nekretnina, zemljišno-knjižne provedbe, zastupanja pred pravosudnim tijelima, poznavanje poslova iz područja radnih odnosa, područja osiguranja ljudi i imovine te trgovačkog prava. Radno mjesto je u Zagrebu, a zainteresirani moraju dostaviti i dokaz o posjedovanju vozačke dozvole B kategorije te potvrdu o nekažnjavanju.

Natječaj je otvoren sedam dana, a nakon toga će HAC, na čijem je čelu Davor Mihovilić, obaviti selekcijske intervjue, prema čijim će rezultatima biti odabran novi direktor pravnih poslova.

03. svibanj 2024 01:47