Poslovna scena
StoryEditor

HAMAG Invest i Podravska banka osiguravaju potporu za kreditiranje

30. Srpanj 2012.
Piše:
lider.media

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije i Podravska banka potpisale su sporazum o poslovnoj suradnji čiji je cilj osiguranje kvalitetne potpore i uvjeta financiranja poduzetnika i obrtnika u segmentu malog gospodarstva putem pet jamstvenih programa – ‘Novi poduzetnici‘, ‘Poljoprivrednici‘, ‘Likvidnost‘, ‘Rast‘ i ‘Inovacije‘.

Potpisivanjem ovog sporazuma HAMAG Invest će poduzetnicima, klijentima Podravske banke, omogućiti kvalitetan instrument osiguranja u vidu bezuvjetnog jamstva za osiguranje povrata dijela glavnice kredita, a sve u cilju jačanja razvoja poduzetništva i povećanja njegovog udjela u gospodarstvu.

Darko Liović, predsjednik Uprave HAMAG Investa, izrazio je zadovoljstvo ostvarenom suradnjom, istaknuvši značaj prvoklasnog jamstva u oživljavanju cjelokupnog tržišta i jačanju potražnje malih i srednjih poduzeća za novim kreditima kojima se financiraju novi projekti i na taj način izravno doprinosi stvaranju novih vrijednosti i otvaranju novih radnih mjesta.

Podravska banka je usmjerena na aktivno praćenje projekata poticanja malog i srednjeg poduzetništva u Republici Hrvatskoj, koje smatra pokretačima gospodarskog rasta i razvoja. U ovim izazovnim vremenima, kada klijenti nisu u mogućnosti ponuditi kvalitetna osiguranja za željeni kredit, želimo pružiti partnersku ruku i dati poticaj njihovom daljnjem uspješnom poslovanju upravo ovom suradnjom s HAMAG INVEST-om, istaknuo je predsjednik Uprave Julio Kuruc.

07. svibanj 2024 05:06