Poslovna scena
StoryEditor

HG Spot u ponudi ima operativni leasing IT opreme za poduzetnike

15. Lipanj 2015.
Piše:
lider.media

Tvrtka HG Spot danas je jedan od primjera uspješnog poslovanja te stabilnog rasta. Poslovni rezultati ove tvrtke govore kako je Hrvatska i danas zanimljivo tržište za retailere ICT opreme.

HG Spot je prošle godine zabilježio rast prihoda od 20 posto dosegnuvši promet od 61 milijun kuna. Kako ovo nije samo prolazan rezultat vidljivo je u podacima o poslovanju u 2015. godini. U prvih četiri mjeseca HG Spot je zabilježio porast prometa za 30 posto u odnosu na isto razdoblje protekle godine. Rast prometa očituje se i u porastu dobiti gdje je ta brojka još istaknutija.

I dok Split dobiva prvu poslovnicu, iz HG Spota najavljuju otvaranje druge poslovnice u Zagrebu. Širenje poslovanja zasigurno je doprinijelo rastu dobiti koja je 40 posto veća nego što je bila u protekloj godini u istome razdoblju.

- HG Spot se vratio svojim korijenima. Danas smo stabilna tvrtka, s jasnom strategijom razvoja, okrenuti kupcima zbog čega kontinuirano ulažemo u edukaciju vlastitih zaposlenika te ih shodno tome adekvatno nagrađujemo za postignute prodajne rezultate. Isto tako, kontinuirano osluškujemo potrebe tržišta kojemu se svakodnevno prilagođavamo ističe Saša Lončar, vlasnik HG Spota.

Danas HG Spot zapošljava 50-ak radnika, no brojka će zasigurno rasti otvaranjem novih poslovnica te širenjem na segmente tržišta koji do sada nisu bili osnovna djelatnost tvrtke.

Kontinuirani razvoj novih proizvoda i usluga

HG Spot je u svoju široku ponudu od nedavno uvrstio i mogućnost leasinga opreme za pravne osobe. Cjelokupan prodajni asortiman koji se danas nalazi u trgovinama HG Spota na raspolaganju je po posebnim uvjetima i dostupan za tvrtke koje su prepoznale pogodnosti te uštede koje nudi operativni leasing IT opreme. Kako bi omogućili što lakše poslovanje svojim klijentima, HG Spot osigurava odobrenje zahtjeva u samo par sati, dok je isporuka moguća istoga dana. Posebnost ponude, poručuju iz HG Spota, očituje se i u činjenici kako je leasing opreme moguć već od 4000 kuna što je posebno prihvatljivo malim obrtnicima i poduzetnicima koji su tek zakoračili u poslovni svijet.

25. travanj 2024 21:53