Poslovna scena
StoryEditor

Horvatinčić: Centar Cvjetni posluje odlično

06. Travanj 2013.
Piše:
lider.media

Tomo Horvatinčić, investitor i vlasnik Centra Cvjetni u intervjuu za tportal rekao je kako posluje odlično te kako ne odstaje od druge faze projekta: izlaska na Gundulićevu ulicu.

Sebe naziva ‘nepodobnim investitorom‘ zbog čega je upitan i njegov najveći projekt, turistički resort na Krku. Pohvalio se kako je u dvije godine Hoto Grupa d.o.o od poslovanja Centra Cvjetni ostvarila prihod od 254 milijuna kuna te 10 milijuna kuna dobiti prije oporezivanja, što smatra iznimnim rezultatom u vrijeme krize.

Smatra kako je Zagreb njegovim projektom dobio puno toga, cijeli niz javnih sadržaja, šetnjica te oživljavanje zagrebačkog donjogradskog bloka. - Nadam se da smo ukazali pravi smjer djelovanja u Gradu Zagrebu, a to je da je svakom investitoru koji može, hoće i zna i spreman je poslovati poštujući zakone ove zemlje i pri tome biti društveno odgovoran mora omogućiti realizacija investicije. Poduzetnicima treba omogućiti da ulažu i otvaraju radna mjesta, stvaraju nove vrijednosti i plaćaju poreze i druga javna davanja. Ako usput stave u gospodarsku, ali i kulturnu i javnu funkciju jedan zapušteni neiskorišteni prostor, svi možemo biti sretni i zadovoljni - rekao je za tportal Horvatinčić.

01. svibanj 2024 18:38