Poslovna scena
StoryEditor

Hotelijerski ‘oscari‘ zagrebačkoj Esplanadi

02. Siječanj 2015.

Zagrebački hotel Esplanade dobio je dvije prestižne nagrade - World Luxury Hotel Awards - za najbolji gradski luksuzni hotel i najbolji povijesni luksuzni hotel.

Te je nagrade hotel Esplanade primio na nedavnoj dodjeli World Luxury Hotel Awards u Južnoafričkoj Republici, izvijestili su iz u petak iz Esplanade.

World Luxury Hotel Awards, ističu iz tog zagrebačkog hotela, prestižna je međunarodna nagrada koja se smatra vrhuncem dostignuća za sve luksuzne hotele u svijetu. Nagrada predstavlja priznanje struke za uspjeh u hotelijerstvu i svijetu luksuznih usluga te je sinonim za Oscar hotelijerskoj industriji.

Svečana ceremonija dodjele nagrada World Luxury Hotel Awards jedan je od najglamuroznijih događaja u globalnom hotelijerstvu, a ove je godine održana u Cape Townu.

"Ove nagrade veliko su priznanje našoj težnji ka izvrsnosti u pružanju vrhunske usluge gostima i zaista su veliko postignuće", rekao je generalni direktor Esplanade Ivica Krizmanić.

Iz tog hotela podsjećaju da je Esplanadi to već četvrta nagrada. Uz to, hotel Esplanade nedavno se ponovno našao na godišnjoj listi najboljih hotela najprestižnijeg svjetskog putničkog časopisa Condé Nast Travelera. Reader’s Choice Award posebno je cijenjeno priznanje upravo radi glasova čitatelja kojih je ove godine bilo više od 70.000.

Esplanade je još jednom uvršten na prestižnu listu najboljih hotela - Expedia Insiders‘ Select 2014 te već dugi niz godina drži prvo mjesto na Tripadvisoru - najvećem svjetskom turističkom servisu za ocjenu kvalitete usluga u turizmu, gdje godinama prima certifikat izvrsnosti za kvalitetu smještaja i restoranske usluge.

Uz to, generalni direktor hotela Ivica Krizmanić nedavno je primljen u E.H.M.A.-u - europsko udruženje generalnih direktora vrhunskih hotela u Europi kao jedini aktivni hotelijer iz Hrvatske.

19. travanj 2024 16:17