Poslovna scena
StoryEditor

Hrvatska igračka Brick by Brick od danas u Offertissimi

25. Studeni 2015.

Brick by Brick, hrvatski inovativni brend igračaka koji obuhvaća seriju modela edukacijskih drvenih slagalica različitih modela građevina, od danas je dostupan u trgovinama domaćeg trgovačkog lanca Offertissima.

Ulaskom na police trgovačkog lanca s nacionalnom pokrivenošću, Brick by Brick se u kratko vrijeme pozicionirao kao jedan od najznačajnijih domaćih proizvođača igračaka koji je svoj proizvod uspio razviti, standardizirati proizvodnju i kvalitetu, komercijalizirati i ispuniti zahtjevne uvjete za suradnju s trgovačkim lancima.

Ono po čemu se Brick by Brick razlikuje od ostalih popularnih igara za slaganje je to što elementi od kojih se grade njihovi modeli nemaju definiran „točan“ položaj određen sustavom utora ili klik-klak sustavima, već se modeli slažu po principu zidanja. Dok definirani sustavi slaganja elemenata u sličnim igrama djecu uče tek traženju odgovarajućih dijelova i ponavljanju naučenog, Brick by Brick potiče djecu da kroz igru razmišljaju i planiraju uz puni fokus igre na razvoju njihove snalažljivosti, pažnje, i kreativnosti, tvrde proizvođači.

„Izuzetno smo ponosni što nas je Offertissima prepoznala kao ozbiljnog proizvođača igračaka koji ima što za ponuditi tržištu i zna kako to prezentirati. Zahvalio bi Offertissimi što podržava domaće proizvođače kojima se u ogromnoj ponudi nije lako probiti do trgovačkih polica pa su osuđeni na sajmove i razne manifestacije te manje dućane, što ograničava distribuciju i pravi tržišni potencijal proizvoda. Brick by Brick je jedinstven koncept igračke koja, osim zabave, u sebi sadrži i jaku edukativnu i socijalnu komponentu, po čemu se razlikuje od većine igračaka na tržištu. Mi imamo velike planove s Brick by Brickom, pokušat ćemo dodatno proširiti distribuciju u Hrvatskoj, no krećemo i na sajmove igračaka u Njemačkoj i Italiji“, izjavio je Jadranko Pongrac, idejni tvorac i proizvođač Brick by Bricka.

03. svibanj 2024 00:57