Poslovna scena
StoryEditor

Hrvatski duhani proširuju djelatnost

31. Listopad 2012.
Piše:
lider.media

Hrvatski duhani obavijestili su Zagrebačku burzu da je Uprava Društva 31. listopada donijela odluku o sazivanju Glavne skupštine 17. prosinca u Rovinju.

Uprava i Nadzorni odbor Društva predlažu Glavnoj skupštini da donese odluku o razrješenju članstva Tomislava Budina, Davora Tomaškovića, Ivana Leke i Maje Đemidžić u Nadzornom odboru zbog isteka mandata s danom 31. prosincom. Za članove NO-a na novi mandat koji počinje od 1. siječnja 2013. izabiru se Plinio Cucurin, Davor Tomašković, Maja Đemidžić i Damir Vanđelić.

U obavijesti se također navodi da Hrvatski duhani proširuju predmet poslovanjana način da se pored postojećih djelatnosti dodaje nova - promet sredstvima za zaštitu bilja.Pravo sudjelovanja u radu Glavne skupštine imaju dioničari koji su upisani u depozitoriju Središnjega klirinškoga depozitarnoga društva d.d. Zagreb, odnosno na čije ime glasi skrbnički račun otvoren kod nadležne institucije kao skrbnika za redovne dionice, najmanje 7 dana prije održavanja Glavne skupštine i koji podnesu prijavu za sudjelovanje na Glavnoj skupštini najkasnije 6 kalendarskih dana prije dana održavanja Glavne skupštine. Dan prijave i dan održavanja Glavne skupštine se ne uračunavaju, stoji u obavijesti ZSE-u.

08. svibanj 2024 16:26