Poslovna scena
StoryEditor

Hrvoje Kolarić i idućih pet godina na mjestu predsjednika Uprave Belupa

04. Svibanj 2015.
Piše:
lider.media

Nadzorni odbor Belupa d.d. imenovao je magistra farmacije i magistra poslovnog upravljanja Hrvoja Kolarića na novi petogodišnji mandat za predsjednika Uprave Belupa d.d.

Članicom Uprave Belupa d.d. imenovana je mr. Ksenija Punčikar, dipl.oecc., MBA, dosadašnja glavna financijska direktorica društva. Dosadašnji član Uprave Belupa d.d., gospodin Stanislav Biondić, kojem je s današnjim danom istekao petogodišnji mandat, ostaje u Belupu d.d. kao savjetnik Uprave. Članovi Nadzornog odbora bili su jednoglasni u ocjeni da je gospodin Stanislav Biondić dao izniman doprinos rastu i razvoju Belupa, koji je postao jak regionalni lider, usporediv sličnim kompanijama u inozemstvu.

Hrvoje Kolarić u Belupu je na poziciji člana Uprave od sredine 2005. U svibnju 2012. imenovan je predsjednikom Uprave Belupa, a koncem iste godine članom Uprave Podravke d.d.

Ksenija Punčikar u Belupu je više od dvije godine, a u prethodnih devet radila je na brojnim izvršnim pozicijama u Podravki d.d. te društvu ACG Lukaps. Završila je magisterij ekonomije u Zagrebu i MBA u poslovnoj školi International Executive Development Center u Sloveniji. Stekla je i Licencu za obavljanje brokerskih poslova u Republici Hrvatskoj.

20. travanj 2024 09:14