Poslovna scena
StoryEditor

HT ima novu članicu Uprave

31. Siječanj 2013.
Piše:
lider.media

Nadzorni odbor Hrvatskog Telekoma imenovao je Natašu Rapaić članicom Uprave HT-a i glavnom operativnom direktoricom za privatne korisnike na razdoblje od tri godine, s početkom od 1. veljače 2013.

Nataša Rapaić, trenutačno operativna direktorica Sektora za marketing za privatne korisnike, zamijenit će Johana Buséa koji je dao ostavku na položaj s učinkom od 1. kolovoza 2012. U međuvremenu je odgovornost glavnog operativnog direktora za privatne korisnike preuzeo Ivica Mudrinić, predsjednik Uprave i glavni direktor.

-S velikim zadovoljstvom pozdravljam imenovanje Nataše u Upravu. Ona je i do sada ostvarila izvrsne rezultate, kako u Grupi, tako i u širem telekomunikacijskom području i radujem se suradnji s Natašom u njezinoj novoj ulozi.-kazao je Mudrinić.

Nataša Rapaić priključila se HT-u 2003. godine. Dvije godine kasnije imenovana je članicom Izvršnog odbora T-Coma i glavnom direktoricom za marketing. Godine 2010. imenovana je operativnom direktoricom Sektora za marketing za privatne korisnike te je obnašajući tu funkciju značajno doprinijela zadržavanju vodećeg položaja HT-a na tržištu u segmentima koji su osobito bili izloženi pritisku konkurencije.

19. travanj 2024 14:48