Poslovna scena
StoryEditor

I Sljeme u katalogu s ponudama za skijašku sezonu

22. Rujan 2015.

Turistička agencija Atlas predstavila je u utorak na zagrebačkom Sljemenu katalog s ponudom za predstojeću zimsku i sezonu skijanja u koji je prvi put uvrštena i ponuda skijanja na toj zagrebačkoj gori.

Napominjući kako je prodaja skijanja u Atlasu već u punom jeku, odnosno još od kraja srpnja, voditeljica produkta Zima u Atlasu Nevenka Belančič istaknula je i da ski tržište mijenja navike iz godine u godinu te se skijanje kupuje znatno ranije nego prije.

- Uz sve već poznate destinacije u Europi, Atlasu je bitna za skijanje i suradnja sa Sljemenom koje ima važnu ulogu u promociji skijanja u Hrvatskoj, kazala je Belančić na predstavljanju na kojem su bili i brojni poznati skijaši i predstavnici Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO).

Uz Sljeme u ponudi kataloga na 250 stranica je i tradicionalna zimska ponuda u Austriji, Italiji, Francuskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini te obuhvaća razdoblje od početka prosinca ove godine do početka svibnja iduće godine. Skijašku sezonu otvaraju u Matreiu 10. prosinca, a zatvorit će je 1. svibnja u Val Thorensu.

U Atlasu očekuju da će ovogodišnja zimska sezona biti i bolja od lanjske s kojom su bili jako zadovoljni. Predstavljanju kataloga prethodio je susret Atlasa s predstavnicima 50-ak partnerskih agencija iz Hrvatske.

19. travanj 2024 21:39