Poslovna scena
StoryEditor

IKEA Zagreb očekuje 60 milijuna eura prometa u prvoj godini poslovanja

29. Siječanj 2015.
Piše:
lider.media

Robna kuća IKEA Zagreb je u prvih deset dana poslovanja, zaključno s 31. kolovozom, zadnjim danom poslovne godine IKEA Grupe, ostvarila promet od 26,6 milijuna kuna, priopćili su danas iz ove tvrtke.

- Prvih pet mjeseci poslovanja robne kuće IKEA Zagreb, kao što smo i očekivali s obzirom na otvorenje, pokazala su visoku stopu zainteresiranosti kupaca i posjetitelja općenito, pa smo prosječno imali oko 7.000 posjetitelja dnevno. Već nakon 142 dana dobili smo i milijuntu posjetiteljicu. Također, izuzetno smo zadovoljni što se naša predviđanja o prometu na razini od oko 60 milijuna eura u prvoj godini poslovanja realiziraju prema planovima te vjerujemo kako ćemo uspješno ostvariti zadane ciljeve za prvu poslovnu godinu, ali i nastaviti unaprjeđivati svoju ponudu i usluge na zadovoljstvo naših posjetitelja - naglasio je Georg Platzer, voditelj robne kuće IKEA Zagreb.

Osim Zagrepčana i stanovnika Zagrebačke županije (65%), robnu kuću IKEA Zagreb najviše posjećuju stanovnici Splitsko-dalmatinske županije (4%) te susjedi iz Slovenije (4%), a potom iz BiH (2%) i Srbije (2%). U zagrebačkoj robnoj kući te putem interneta u IKEA FAMILY program vjernosti do danas se učlanilo 108.000 ljudi, a na globalnoj razini IKEA FAMILY trenutno broji 75 milijuna članova.

26. travanj 2024 00:35