Poslovna scena
StoryEditor

IN2 dobio Oracle Platinum status

29. Siječanj 2013.
Piše:
lider.media

Tvrtka IN2 prva je hrvatska tvrtka koja je dobila Oracle Platinum status, najvišu razinu Oracle partnerstva.

Riječ je o statusu koji se dodjeljuje najiskusnijim i najposvećenijim partnerima tvrtke Oracle kako bi lakše istaknuli svoje vrijednosti na tržištu, a u regiji ga ima tek nekoliko međunarodnih tvrtki.

-Oracle Platinum status potvrđuje najvišu razinu stručnosti o proizvodima, tehničkim vještinama i poznavanju Oracleovih rješenja općenito. To su karakteristike koje IN2 već dugo ispunjava, a sa zadovoljstvom mogu reći kako su svi uvjeti za najvišu razinu partnerstva sada i formalno zadovoljeni.- rekao je direktor Oracle Hrvatska Marin Tadić čestitajući predsjedniku Uprave IN2 Anti Mandiću na novom priznanju.

-Ovo priznanje posebno me veseli jer nam Oracle partner već 20 godina, odnosno od samih početaka IN2. Nadam se da će nam stjecanje novog statusa olakšati sklapanje novih poslova u Hrvatskoj, regiji, ali i na području Europske unije. - rekao je Mandić.

Neka od najznačajnijih rješenja IN2 grupe na području javnog sektora, financija, osiguranja, telekomunikacija te veleprodaje i maloprodaje implementirana su na Oracle platformi. Vrijedi spomenuti i kako je tvrtka IN2 od siječnja bogatija za još jednu Oracleovu specijalizaciju – onu za javni sektor.

24. travanj 2024 13:21