Poslovna scena
StoryEditor

IN2 kupio softversku tvrtku u Srbiji

09. Travanj 2014.

Najveća hrvatska softverska kompanija, IN2 Grupa, prvi put se akvizicijom proširila izvan Hrvatske. Kako je za Lider potvrdio Ante Mandić, vlasnik IN2 Grupe, preuzeli su IT tvrtku u Srbiji koja se bavi ERP rješenjima.

IN2 je već godinama prisutan u Srbiji i čitavoj regiji putem vlastitih tvrtki,a dosad su u Srbiji radili na projektima u javnom i financijskom sektoru. Za IN2 je ova akvizicija strateški iskorak u korporativni sektor. O najnovijoj akvizciji i poslovnim rezultatima IN2 Grupe u 2013. godini više detalja će se moći saznati na konferenciji za medije idućeg tjedna.

Tvrtka IN2 je osnovana 1992. godine u Zagrebu. Bavi se razvojem, implementacijom i održavanjem vlastitih softverskih rješenja i usluga te implementacijom partnerskih softverskih aplikacija. Od osnutka do danas, IN2 se proširio na 8 vlasnički povezanih tvrtki u šest država regije, a projektima i rješenjima prisutan je i u Rumunjskoj, Bugarskoj te Albaniji. Rješenja i usluge IN2 grupe pokrivaju različita područja poslovanja, s naglaskom na javni sektor, financijski sektor i osiguranje, zdravstvo, telekomunikacije, gospodarstvo te komunalna poduzeća i energetiku.

24. travanj 2024 12:12