09. travanj 2014.

IN2 kupio softversku tvrtku u Srbiji

Najveća hrvatska softverska kompanija, IN2 Grupa, prvi put se akvizicijom proširila izvan Hrvatske. Kako je za Lider potvrdio Ante Mandić, vlasnik IN2 Grupe, preuzeli su IT tvrtku u Srbiji koja se bavi ERP rješenjima.

IN2 je već godinama prisutan u Srbiji i čitavoj regiji putem vlastitih tvrtki,a dosad su u Srbiji radili na projektima u javnom i financijskom sektoru. Za IN2 je ova akvizicija strateški iskorak u korporativni sektor. O najnovijoj akvizciji i poslovnim rezultatima IN2 Grupe u 2013. godini više detalja će se moći saznati na konferenciji za medije idućeg tjedna.

Tvrtka IN2 je osnovana 1992. godine u Zagrebu. Bavi se razvojem, implementacijom i održavanjem vlastitih softverskih rješenja i usluga te implementacijom partnerskih softverskih aplikacija. Od osnutka do danas, IN2 se proširio na 8 vlasnički povezanih tvrtki u šest država regije, a projektima i rješenjima prisutan je i u Rumunjskoj, Bugarskoj te Albaniji. Rješenja i usluge IN2 grupe pokrivaju različita područja poslovanja, s naglaskom na javni sektor, financijski sektor i osiguranje, zdravstvo, telekomunikacije, gospodarstvo te komunalna poduzeća i energetiku.