Poslovna scena
StoryEditor

Infinum otvara tvrtku u Sloveniji

17. Siječanj 2013.
Piše:
lider.media

Infinum, jedna od vodećih hrvatskih tvrtki na području razvoja mobilnih aplikacija, otvorila je tvrtku u susjednoj Sloveniji.

Direktorica tvrtke Infinum Slovenija sa sjedištem u Ljubljani je Tamara Momčilović, a osnivanje predstavlja logičan potez čiji je cilj povećanje prisutnosti na slovenskom tržištu.

-U Sloveniji planiramo povećati aktivnost na području prodaje i marketinga te dodatno zapošljavati u području razvoja. Vjerujemo da i tamo možemo postići respektabilne rezultate po pitanju razvoja web i mobilnih rješenja, što potvrđuje i nedavni posao implementacije proizvoda za mobilno osiguranje u Tilia osiguranje obavljen u suradnji s tvrtkom IN2, nedavno potpisani ugovor s Vzajemna osiguranjem kao i niz drugih poslova na ovom tržištu na kojima radimo – izjavila je Momčilović.

Matej Špoler i Tomislav Car osnovali su Infinum prije osam godina kao 19-godišnjaci, te u međuvremenu odradili veliki broj visokoprofilnih mobilnih projekata za vodeće banke, telekome i brandove u Hrvatskoj, ali i na globalnim tržištima poput Irske, Amerike ili Nizozemske. Partnerstvo u tvrtci nedavno je prošireno i na dugogodišnje kolege Nikolu Kapraljevića i Josipa Bišćana.

Infinum je poznat po atipičnom stilu, ali i vrlo profesionalnim rezultatima. Tvrtka je u 2012. godini unatoč krizi udvostručila broj zaposlenih na 25, a sličan rast je postignut i kad su u pitanju prihodi i dobit tvrtke.

16. travanj 2024 17:15