Poslovna scena
StoryEditor

Ingra ima tajanstvenog naručitelja iz inozemstva

29. Svibanj 2012.
Piše:
lider.media

Građevinska kompanija Ingra obavijestila je investitorsku javnost o novom poslu u inozemstvu. Ugovor je vrijedan 30,7 milijuna kuna s rokom izvođenja radova od 22 mjeseca, no Ingra ne želi otkriti o kome je riječ.

Podsjetimo, u lipnju prošle godine Ingra je potpisala ugovor na iznos od 56 milijuna eura na ‘svom tradicionalnom tržištu‘ uz rok izvođenja radova od 26 mjeseci, no ni tada nije htjela otkriti o kojem partneru se radi zbog ‘naravi projekta koji se izvodi i statusa investitora‘. I ove je godine na tom istom ‘tajnom‘ tržištu ugovorila posao, a riječ o realizaciji turističkog objekta. Kažu kako će po principu ‘ključ u ruke‘ projektirati, izgraditi i opremiti objekt bruto površine od 15.705 četvornih metara u roku od 22 mjeseca, od čega je 7 mjeseci predviđeno za projektiranje, a preostalih 15 mjeseci za izgradnju i opremanje objekta od 4 zvjezdice.

- Budući da je riječ o istom investitoru s kojim je Ingra u lipnju prošle godine potpisala ugovor u vrijednosti od 56 milijuna eura, zbog naravi projekta koji se izvodi i statusa investitora, ostale informacije ne mogu se učiniti dostupnim javnosti već ostaju poznate samo između ugovornih strana- stoji u kompanijskoj obavijesti.

19. travanj 2024 20:11