Poslovna scena
StoryEditor

Iva Brajević nova članica Uprave Podravke zadužena za financije

15. Veljača 2016.
Piše:
lider.media

Nadzorni odbor Podravke d.d. je na svojoj sjednici održanoj dana 15. veljače 2016. godine odobrio sklapanje Sporazuma o prestanku mandata člana Uprave Podravke d.d. Miroslava Klepača prema kojem će njegov mandat kao člana Uprave prestati s danom 31. ožujka 2016. godine.

Miroslav Klepač imenovan je članom Uprave Podravke d.d. dana 24. veljače 2012. godine a u Upravi Podravke d.d bio je posebno zadužen za financije na razini Grupe Podravka. Svoju daljnju poslovnu karijeru Klepač će nastaviti izvan Podravke d.d. u području svojih interesa i novih poslovnih izazova.

Na istoj je sjednici Nadzorni odbor Podravke d.d. novom članicom Uprave Podravke d.d. zaduženom za financije na razini Grupe Podravka imenovao Ivu Brajević, čiji mandat počinje teći s danom 1. travnja 2016. godine i traje do prestanka mandata Uprave u cijelosti.

Iva Brajević zaposlena je u Podravki d.d. od 9. rujna 2013. godine, a radila je na poslovima direktora Korporativnog računovodstva i poreza te od rujna 2015. godine kao direktor Kontrolinga. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, dok je dodatnim edukacijama stekla i licence Voditelja odnosa sa investitorima, te Voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova. Poslovno iskustvo prije toga stjecala je u nekoliko podružnica međunarodnih korporacija u Hrvatskoj - od kojih su Finance manager u DHL-u (2006.-2012.), te Unilever Finance manager za društva u Hrvatskoj i Sloveniji (1998.-2005.).

26. travanj 2024 14:02