Poslovna scena
StoryEditor

Ivana Rapić iz PwC-a nositelj certifikata ovlašteni istražitelj prijevara

21. Rujan 2016.
Piše:
lider.media

Ivana Rapić, menadžer za forenzičke usluge društva PwC Hrvatska, nositelj je svjetski priznatog certifikata ovlaštenog istražitelja prijevara. Rapić je početkom kolovoza certifikat dodijelilo Udruženje ovlaštenih istražitelja prijevara (ACFE), najveća svjetska organizacija za borbu protiv prijevara i vodeći pružatelj obuke i obrazovanja za borbu protiv prijevara.

Rapić je ispunila ACFE-ove zahtjeve u vezi s osobinama, iskustvom i obrazovanjem potrebnim za certifikat CFE te je položila opsežan ispit pripremljen od strane ACFE-a pokazavši znanje u četiri područja ključna za borbu protiv prijevara: prijevarne financijske transakcije, sprječavanje i odvraćanje od prijevara, pravni elementi prijevare i istraga prijevare.

Time se pridružuje krugu poslovnih i državnih stručnjaka diljem svijeta koji su također primili certifikat CFE te je trenutno drugi ovlašteni CFE stručnjak u Hrvatskoj.

Prije dolaska u društvo PwC Hrvatska, Ivana je radila kao menadžer za reviziju u drugim velikim revizorskim društvima. Ovlašteni istražitelji prijevara na šest kontinenata istražili su više od milijun sumnji na građanske i kaznene prijevare.

24. travanj 2024 02:01