Poslovna scena
StoryEditor

Iz HT-a odlaze Dino Ivan Dogan i Božidar Poldrugač

14. Veljača 2014.

Hrvatski telekom (HT) u sklopu današnje objave poslovnih rezultata za prošlu godinu naveo je i da će slijedom odluka Nadzornog odbora u ožujku ove godine doći do ‘preraspodjele direktorskih nadležnosti‘ odnosno da će u tom mjesecu prestati mandati dvojici članova uprave, za financije, te za tehniku i informacijske tehnologije.

Riječ je o članovima uprave HT-a Dini Ivanu Doganu, koji je i glavni direktor za financije, te o Božidaru Poldrugaču, koji je i glavni direktor za tehniku i informacijske tehnologije.

Doganu mandat prestaje s 31. ožujkom ove godine, kada mu, kako se doznaje iz HT-ovih Odnosa s javnošću ističe i ugovor, a slična je situacija i s Poldrugačem kojemu mandat prestaje s 14. ožujkom, kada mu ističe i ugovor.

Od isteka mandata obojice, pa do imenovanja novih članova uprave za te pozicije, odgovornost za obje te pozicije preuzima predsjednik Uprave i glavni direktor HT-a Davor Tomašković.

Kada će doći do imenovanja novih članova uprave, i tko bi oni mogli biti, iz HT-a se nije moglo doznati, kao niti gdje će karijere nastaviti Dogan i Poldrugač i zašto im ugovori neće biti produljeni.

Neslužbeno se pak doznaje da će Poldrugač karijeru nastaviti u Deutsche Telekom (DT) Grupi.

27. travanj 2024 03:34