Poslovna scena
StoryEditor

Iz Podravke otišlo 288 zaposlenika

03. Rujan 2012.
Piše:
lider.media

Za 288 zaposlenika Podravke 1. rujna bio je zadnji radni dan u toj kompaniji. Riječ je o zaposlenicima s višedesetljetnim radnim stažem u Podravki, a bilo je pojedinaca koji su u koprivničkoj kompaniji radili i više od 40 godina.

U kompanijskom priopćenju objavljeno je kako su radnici prihvatili stimulativne otpremnine od 4000 kuna neto po godini staža u kompaniji. - U ime svih koji ostaju raditi te u ime svih dioničara kao i u ime cijele kompanije kao predsjednik Uprave želim zahvaliti na svemu što ste radili. Pred svima koji ostaju u kompaniji ogroman je posao kako bi učinili Podravku onakvom kakvom bismo svi željeli da ona bude: velika, jaka i uspješna kompanija s kojom ćemo se svi ponositi- rekao je na oproštajnom domjenku Zvonimir Mršić.

Dodao je kako se nada da će i dalje svi ostati vezani uz Podravku te biti ambasadori Podravke i njezinih proizvoda, a zajedno sa svima koji ostaju raditi vratiti sjaj Podravke. Zahvalio im je na predanosti u svojim dosadašnjim poslovima te rekao kako vjeruje da će i dalje ostati Podravkaši.

25. travanj 2024 17:57